A Roll-Therm Kft 1996-os alakulása óta 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában és irányítása alatt van.

Az épületgépészeti piac ismerete, és a megfelelően magas szintű műszaki tudás biztosította , hogy a kezdeti termékskála folyamatosan bővült, így mára nem csak padlókonvektoraink választéka nagyobb, de szegélyfűtőtestekkel is bővítettük kínálatunkat. A fejlesztéseknél lehetőség szerint figyelembe vesszük a vevői, tervezői, kivitelezői igényeket is, melyek akár műszaki, akár esztétikai követelményeket jelentenek.

Termékeink elé magas minőségi követelményeket állítunk, melyek megőrzésére és növelésére minőségirányítási rendszert vezettünk be 2000. tavaszán. A rendszer üzemeltetése során folyamatosan értékeljük beszállítóinkat, alvállalkozóinkat, ellenőrizzük termékeiket és szolgáltatásaikat. Saját munkánkat is pontosan szabályozzuk és ellenőrizzük annak érdekében, hogy megrendelőinkhez csak kifogástalan minőségű terméket juttassunk el a szerződésben vállaltaknak megfelelően. Munkánk során az elérhető legkorszerűbb - és lehetőség szerint környezetbarát - technológiát vesszük igénybe.

Fontosnak tartjuk, hogy lehetőség szerint vevőink egyedi igényeit is kielégítsük, és mindez a lehető legrövidebb határidővel történjen meg. Ennek szellemében nem csak szakmai tanácsokat nyújtunk az érdeklődőknek, de igény szerint bejárásokon, konzultációkon is részt veszünk. Egyedi kivitelű - íves, szögbe tört, speciális felszereltségű - padlókonvektoraink gyártásánál lehetőséget biztosítunk szakembereink helyszíni igénybevételére.

A Roll-Therm fűtőtesteket az ÉMI bevizsgálta. Minden Roll-Therm fűtőtest rendelkezik az ÉMI által kiadott Építőipari Műszaki Engedéllyel. Engedélyek száma: A-25/2001; A-245/2006; A-2591/2007